Quick mix mūro mišiniai

Quick mix mūro mišiniai savo sudėtyje turi originalų Tubag Trass priedą – tai vulkaninės kilmės uoliena,  kurios sudėtyje esantis kvarcas suteikia mišiniui hidraulines savybes, o laisvos kalkės standėjant yra surišamos į kristalinį, ypač patvarų, rūgštinei aplinkai atsparų silikatą. Šarmų išsiskyrimas yra dažniausia mūro pažeidimo priežastis. Būdingus pabalimus priekinėje mūro dalyje mūro mišinio džiūvimo metu sukelia vandens perduodamas kalcio hidroksidas (esantis visuose cementuose). Naudojant trasinius Tubag mišinius, sumažėja šios reakcijos pasireiškimo rizika.

Platus Quick mix mūro mišinių pasirinkimas, atsižvelgiant į įvairioms ekstremalioms sąlygoms pritaikytas receptūras, suteikia galimybę mūryti visų tipų plytas.

vk_plus_t

Quick mix mūro mišinys VK Plus T

> 10 % plytos įgeriamumas

Ypač stipriai įgeriančioms (daugiau kaip 10 %) klinkerio, rankiniu būdu suformuotoms, kalkių ir smėlio plytoms mūryti.

Mūrijant įprastiniu mišiniu, plyta gali tuojau pat įgerti vandenį, siūlė bus trapi, dėl to gali kilti statinio griuvimo pavojus, o per visą mūrą sunksis vanduo.

Dėl specialios sudėties mišinys VK Plus T gerai sukimba su plyta, yra atsparus smarkiam lietui, neišdžiūna per greitai, todėl siūlė neatšoka nuo plytos net be išankstinio plytos suvilgymo.

Išeiga: standartinės formos plytoms apie 43-53 kg/kv.m.
Frakcija: 0-4 mm.
                                             Apdirbimo laikas: iki 2 valandų.

 

Quick mix mūro mišinys VM 01 T

Quick mix mūro mišinys VM 01 T

3-8 % plytos įgeriamumas

Vidutiniškai įgeriančioms (3-8 %) klinkerio ir apdailos plytoms mūryti.

Mūrijant įprastiniu mišiniu, plyta po truputį sugeria mišinio vandenį ir siūlė tampa neatspari atmosferos krituliams.

Mišinys VM 01 T pasižymi įpatingu gebėjimu mišinio brendimo metu sulaikytu mišinio vandenį ir taip užtikrinti lengvą apdirbimą bei ilgaamžę siūlę.

Išeiga: standartinės formos plytoms apie 43-53 kg/kv.m.
Frakcija: 0-4 mm.
Apdirbimo laikas: iki 2 valandų.


 


 

 

 

Comments are closed.